unplaer

Amb la finalitat d’iniciar un viatge plegats, dues organitzacions penedesenques aparentment diferents i sense nexes en comú han unit esforços i han editat per primera vegada un disc de rumba plegats. Es tracta d’un cas si més no insòlit, infreqüent i poc convencional, però ple de simbolisme i d’il•lusió.
La presentació va ser ahir al Vinseum, en un ambient familiar, festiu i d’especial il•lusió, en tractar-se del segon disc d’aquesta formació vilafranquina i el primer que assumeixen en coproducció amb una entitat social com és Mas Albornà. La presentació va ser realitzada conjuntament entre Derrumband i Mas Albornà i es van donar els detalls d’aquesta singular iniciativa penedesenca. “L’encàrrec d’un tema per al lip-dub de la Fundació Mas Albornà va ser l’espurna que ens faltava per a llençar-nos a la piscina i atrevir-nos a realitzar aquesta proposta musical amb temes propis, deixant les versions amb les quals ens havíem identificat fins ara”, afirmava Oriol Pidelaserra, director musical de la formació.
“La col•laboració amb una entitat social ha aportat un plus a la proposta musical, ja no només perquè hi ha un tema fet a mida per Mas Albornà, ni perquè la Fundació l’hagi coproduït sinó perquè la part final del procés de creació del CD (la manipulació) ha estat realitzada pels treballadors i usuaris de Mas Albornà, tacant així un cercle de sentit”, va concloure Pidelaserra.
El nou disc es pot escoltar i comprar digitalment a iTunes i Spotify. L’acte va finalitzar amb la interpretació en directe del tema “La rumba perfecta” i després es va convidar a cava els assistents per a brindar per aquesta aventura. Els membres de la formació van signar els CD que es van poder adquirir allà mateix de “Un plaer”.
Aquest projecte presenta una singularitat que el fa especialment atractiu i sorprenent tant per la seva frescor musical com pel sentit social que hi ha darrere… I un encàrrec musical és el punt de partida. Ambdues organitzacions comparteixen territori, valors i empenta i es decideix fer una aposta en comú fins a arribar a Un plaer, projecte engrescador, musicalment atractiu i socialment responsable.
Accedeix al tema Balla el meu ritme, realitzat en exlusiva per a Mas Albornà