Vés al contingut


festa_major_trons1

Avui els administradors de la Festa Major de Vilafranca han volgut reconèixer la tasca realitzada per l’equip del nostre centre ocupacional en l’elaboració dels trons de “la més típica del 2018”.

Així doncs, cadascuna de les persones que varen participar en l’elaboració d’aquets articles d’artesania ha rebut un obsequi en agraïment per l’esforç realitzat. A nivell més institucional, la fundació ha sigut obsequiada amb un dels 200 pòsters de la Festa Major elaborat enguany, pels usuaris de l’Espiga.

800 han estat els trons que vam creat a mà durant els mesos previs a la festa Major de Vilafranca, a mesura que els teníem fets, es venien en les diferents paradetes dels administradors.

Recordem que aquest article és una iniciativa dels administradors per recaptar diners per la tronada de la Festa Major. Un projecte que cada any l’apadrina una entitat social de la vial, aquest cop hem estat nosaltres.

Des de Mas Albornà valorem molt positivament la col·laboració i esperem que el resultat final hagi estat satisfactori i desitgem poder tornar a formar part d’un nou projecte més endavant.

Moltes gràcies a tots!