Vés al contingut

La Fundació Mas Albornà, a través del seu director, Joan Clotet, pren part en el primer programa d’alta direcció per a directius i directives de Centres Especials de Treball, una formació especialitzada que imparteix IESE BUSINESS SCHOOL per a contribuir a millorar la seva gestió i viabilitat econòmica. Una bona notícia per al sector i una bona oportunitat de fomentar les sinergies i la reflexió conjunta sobre estratègies de futur que afavoreixen les persones més vulnerables.

El curs suposa també un espai on els participants, líders del sector, poden reflexionar sobre quines estratègies conjuntes poden reforçar la seva sostenibilitat futura. Una molt bona experiència no només de formació de gran qualitat i enfocada als requeriments específics que necessiten els Centres Especials de Treball sinó com a punt de trobada dels líders d’aquestes organitzacions per a compartir experiències i crear coneixement compartit

Aquesta iniciativa de formació està promoguda per la Fundació del desaparegut professor d’IESE José Antonio Segarra amb l’estreta col·laboració de l’IESE. Segarra va liderar un equip de professionals que van elaborar el Llibre blanc per l’ocupació de les persones amb discapacitat i especials dificultats als Centres Especials de Treball.