parada_clotes

Aquest any a Mas Albornà torna a celebrar un Sant Jordi per partida doble!

La parada de Mas Albornà al centre de Vilafranca
La parada de Mas Albornà al centre de Vilafranca

I és que ho celebrem amb dues paradetes. La primera s’ha instal•lat davant de la nostra seu, a la Plaça de la Verema de Vilafranca del Penedès i ha estat durant el dia previ a Sant Jordi.
D’altra banda, el dia de Sant Jordi, com en altres edicions, hem posat la nostra parada al centre de Vilafranca.
Com cada any tot aquell que ha volgut venir a veure les nostres parades hi ha pogut trobar tots els articles artesanals que diàriament es fabriquen des dels diferents tallers del nostre centre ocupacional i també el llibre i la rosa de Mas Albornà.
L’ambient festiu i l’alegria d’aquesta data és compartit any rere any per tota la nostra gent. Des de Mas Albornà treballem dia per a millorar la visibilització de la nostra gent a la societat i em tasques com aquesta ho fem possible.

Aquest any a Mas Albornà hem celebrat Sant Jordi per partida doble!
Amb dues paradetes, la primera com en altres edicions, ha estat la de la Rambla de Sant Francesc, i com a novetat, n’hem organitzat una altra davant de l’edifici Virben, a la Plaça de la Verema de Vilafranca del Penedès, on es troba la nova seu de Mas Albornà.
Sant Jordi_Rambla Sant Francesc VilafrancaVal a dir que, ha estat una diada molt exitosa.
Vam exhaurir totes les nostres roses artesanals, gairebé també acabem les flors, i els punts de llibres, magnètics, espelmes, estoigs van ser tot un èxit!
A més a més, per primer any tots els membres del Centre Ocupacional han pogut visitar les dues parades tot fent una passejada per Vilafranca, una mostra de la millora que comporta el trasllat de les instal·lacions al centre de Vilafranca.
L’ambient festiu i l’alegria d’aquesta data va ser compartida per la nostra gent que estaven esperant aquest dia amb moltes ganes i il·lusió.
– See more at: http://www.masalborna.org/blog/index.php/2015/04/27/un-sant-jordi-per-partida-doble/#sthash.R1pDOT77.dpuf