Sant Jordi a la deixalleria dels Monjos

Enguany a la deixalleria de Santa Margarida i els Monjos (instal·lació gestionada per Mas Albornà) s’ha posat en marxa una iniciativa original i molt sostenible coincidint amb la diada de Sant Jordi: una parada de llibres reutilitzats.
Basant-nos en el fet que llençar llibres sempre sap greu, siguin nous o vells, ja que són una expressió cultural i sempre poden fer servei altres persones, a la deixalleria s’ha organitzat una paradeta amb els llibres que s’hi han anat duent al llarg de l’any. Així, en aquesta instal·lació, no s’eliminen tots els llibres que hi arriben sinó que es fa una tria d’aquells que poden resultar de més interès i es guarden per si algú pot aprofitar-los. És d’aquesta manera com aquest any, com a novetat, els llibres que s’han acomulat durant els darrers mesos, s’han posat a disposició dels usuaris de la deixalleria durant els dies previs a la diada de Sant Jordi.
Felicitem els responsables de la ideda i esperem que aquesta original iniciativa es continuï posant a la pràctica els propers anys.