voluntariat

Avui 28 de setembre Mas Albornà acollirà la trobada de la Xarxa de Coordinadors de Voluntariat adherits a Dincat-Plena Inclusión (federació que vetlla pels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya).
Aquesta és una jornada que periòdicament té lloc a una seu diferent de totes les entitats que forment part d’aquesta federació arreu del territori català.
Aquest cop, la seu serà la Fundació Mas Albornà, qui acollirà el grup a la seves instal·lacions de Vilafranca del Penedès.
En aquesta ocasió, la jornada tractarà temes relacionats amb la 3 Trobada de Voluntariat de Plena Inclusió, que es duràa terme en els propers mesos.
L’objectiu d’aquestes trobades és posar de manifest les necessitats, els drets i objectius que defineixen el servei de voluntariat des de cada entitat. Tot enfocat, a partir d’objectius comuns i consensuats.
Per Mas Albornà aquest acte representa un pas més per a poder millorar la qualitat del nostre servei, a partir del treball en xarxa i les sinergies que establim amb els membre de les entitats del sector.