reportatge_voluntariat_2

El servei de voluntariat de la Fundació Mas Albornà tindrà un espai a Ràdio Televisió Vilafranca. Properament, la cadena de televisió penedesenca emetrà un programa dedicat a les diferents entitats del territori que disposen d’un servei de voluntariat dirigit a tots aquelles persones que ho necessiten.
Aquest espai televisiu tindrà un format de càpsula informativa i servirà per posar de manifest la creixent activitat que han experimentat els serveis de voluntariat de les diverses entitats del territori.
La càpsula presentarà en quatre pinzellades l’activitat de la fundació, així com del seu servei de voluntariat, una entitat que continua treballant des del Penedès per al Penedès.

reportatge_voluntariat_1

Actualment hem iniciat noves activitats que ens permeten continuar millorant el servei que oferim a la nostra gent. Gràcies a la tasca desinteressada que diàriament realitza el nostre equip de voluntaris aconseguim fer créixer els nostres projectes.
D’aquesta manera aprendre càlcul, català, teatre o informàtica ja és possible a casa nostra.
Les diferents activitats es realitzen tenint en compte el nivell i les inquietuds de cada persona. Adaptar els coneixements al públic participant és fonamental en cadascuna de les nostres experiències.
Des de Mas Albornà treballem per millorar els coneixements que aprenen la nostra gent i fent visible la nostra activitat ho fem possible.