afectivitat_ma

Ahir a la tarda l’auditori de l’edifici Vibren de Vilafranca, seu de la Fundació Mas Albornà, va acollir “l’Afectivitat i Sexualitat en les Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament”. Una xerrada oberta a tothom que va ser tot un èxit d’assistència.

Aquest acte va ser organitzat per la Fundació Mas Albornà i tenia per objectiu donar informació sobre els processos a seguir quan hi ha necessitats efectives dels fills, les maneres de poder ajudar a gestionar les emocions i com poder preveure els possibles riscos.

Preguntes com araQuè passa si el meu fill te una relació?”  o”Qui em pot ajudar a gestionar les emocions del meu fill en aquest camp?” van ser debatudes en el transcurs de la xerrada

La ponència va ser a càrrec de Gemma Deulofeu, psicòloga especialitzada en sexualitat i teràpia de parella i família i l’acte va comptar amb el suport de DINCAT.

Des de Mas Albornà volem agrair molt sincerament la tasca realitzada per la formadora i esperem poder torna a treballar conjuntament en altres projectes com aquest.