Vés al contingut

Carpetes de Música Mas Albornà

Mas Albornà ha pres part en la celebració de la festa anual de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca M Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès. Aquesta celebració va tenir lloc a la Plaça Penedès de Vilafranca, on l’escola està ubicada.
Festa Escola Municipal de Música & Mas Albornà
El passat diumenge 3 d’abril, aquesta escola ha celebrat la seva tradicional, una jornada on grans i petits comparteixen tallers, activitats i un dinar. La Fundació hi ha col·laborat amb l’organització d’un taller de manualitats relacionades amb la música consistents en l’elaboració de carpetes de paper reciclat per guardar les partitures decorades amb notes musicals. El petit taller va ser impartit pels membres del nostre centre ocupacional.
Aquesta no és la primera vegada que col·laborem amb l’escola. Fa uns mesos vam iniciar una sèrie d’iniciatives conjuntes com ara sessions de descoberta de la música, visites a l’escola o la participació d’alguns membres de l’escola de música al nostre dinar de Nadal a través d’un concert i d’una actuació conjunta amb la coral de Mas Albornà.
Des de Mas Albornà esperem poder continuar fent actes conjunts i mantenir aquestes sinergies amb una gent tant maca com l’Escola Municipal de Música de Vilafranca.