Mallart Artesans xarcuters, la marca d’embotits socials de Mas Albornà, participa en la primera edició de la Fira DeGustAnoia 2023 a Igualada. Un espai d’exposició, tast i xerrades dels productes del territori de l’Anoia.

El principal objectiu és promocionar els productes locals i generar sinergies entre expositors i visitants professionals.

La nostra participació en aquesta fira ha estat a partir de dues accions principals. D’una banda, la presència del nostre “street cart”. Un punt de venda, on tots els assistents hi han trobat els nostres productes i conegut la singularitat de les nostres elaboracions i del nostre projecte social.

D’altra banda, i per a culminar la nostra participació fem un tast amb una presentació del projecte de transformació social de Mallart Artesans Xarcuters a càrrec de la Cristina Barbacil, directora de comunicació de Mas Albornà i Mallart.

La inauguració d’aquesta fira gastronòmica ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Igualada Sr. Marc Castells, el president de Fira Igualada, Sr. Magí Senserrich, acompanyat de membres de la Junta de la Fira d’Igualada i membres del consorci.

Recordem que el projecte d’embotits socials de la Fundació Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, ha estat mereixedor del suport del programa de Projectes singulars de promoció de l’economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d’intercooperació – Eix E concedits pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de fomentar el consum responsable.