Mallart Artesans Xarcuters participa a la 357a Fira del Gall de Vilafranca del Penedès amb innovadors i nadalencs productes elaborats amb aquesta au d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP)

Un stand compartit amb el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, on hi trobareu el nostre Paté Rústic de Gall del Penedès, premiat al Gastronòmic Fòrum de Barcelona en la categoría del “gust més original”.

Les novetats que presentem en aquesta fira són les croquetes i canelons de Gal del Penedès. Així mateix també hi podreu trobar el Confit de Gall del Penedès a les fines herbes, el Brou tradicional de Gall del Penedès i les Aletes de Gall en escabetx, tot en un format que permet llarga conservació (fins a 3 anys) i un consum en qualsevol moment de l’any.

Les dues novetats de l’anomenada “quarta gamma”, les croquetes i canelons de Gall, són recepta i creació del xef penedesenc Oriol Llavina, amb qui s’ha establert una col·laboració d’assessorament gastronòmic.

L’objectiu d’aquests productes elaborats és de mica en mica, desestacionalitzar el consum d’aquesta au i construir una gamma de productes artesanals, de qualitat superior fets amb Gall del Penedès IGP que aportin al consumidor una nova manera d’assaborir aquest aviram. Els nous productes estaran disponibles a l’estand de la IGP Gall del Penedès i Mallart durant la fira del Gall.