Vés al contingut

Mallart Artesans Xarcuters participa en la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès amb moltes novetats i els nostres productes elaborats amb aquesta au d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP)

Des de Mallart hem compartit la gastrobotiga dels amics del Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, un espai, on hi hem tingut els 4 productes que elaborem en exclusiva amb Gall del Penedès IGP i amb recepta de la Fundació Alícia: el Paté Rústic de Gall del Penedès IGP (premiat al Gastronòmic Fòrum de Barcelona en la categoria del “gust més original”), les Aletes de Gall en escabetx, el Confit de Gall IGP i el Brou tradicional .

A banda de la nostra presència a la gastrobotiga, el nostre brou tradicional ha estat també protagonista de la fira, en ser servit a l’espai de restauració per segon any consecutiu. En aquest espai, també, l’Oriol Llavina (xef del restaurant el Cigró d’Or) ha elaborat Gall del Penedès.

Paral·lelament, els nostres gastro patés han participat també en diferents maridatges: tant els organitzats per la DO Penedès (maridant 4 vins negres amb Paté de La Llacuna, el Paté de Gall del Penedès IGP i el Paté de Malvasia de Sitges amb Catànies Cudié, com els promoguts per les amigues de Caram Caram, en el “Sowcooking” a partir de tres receptes elaborades amb els productes de Gall del Penedès IGP de Mallart Artesans Xarcuters.

En definitiva, una jornada festiva on el Gall del Penedès IGP ha estat el protagonista així com l’aposta innovadora de Mallart per aquest producte exclusiu i tan penedesenc.