Vés al contingut

La María Carmen és membre del Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) de Mas Albornà i actualment ha començat a fer pràctiques a l’àrea de neteja interna de la nostra fundació. Així, té una oportunitat d’aprenentatge, formació, capacitació i d’inserció laboral immillorable.

De dilluns a divendres i durant 6 hores al dia, la Maricarmen aprèn a fer les diferents feines que realitza aquest equip de neteja. Un exemple més de la capacitat i el valor humà de les persones que viuen i/o treballen a Mas Albornà.

El servei ocupacional d’inserció és una alternativa a la integració laboral d’aquelles persones amb discapacitat que, tot i que tenen aptituds laborals i productives, encara no es poden incorporar als centres especials de treball per manca de formació laboral o d’oferta de treball. Per tant, aquest servei esdevé un pas intermedi entre els centres ocupacionals i els centres especials de treball. Les persones usuàries del SOI no tenen contracte laboral ni perceben cap salari, sinó que l’activitat pretén mantenir i estimular les capacitats laborals mentre esperen l’oportunitat d’incorporar-se a una activitat remunerada

Des de la fundació suposa un pas més cap a la inclusió definitiva del nostre col·lectiu a la societat. Un objectiu de futur que continuem construint amb esforç i determinació.