Vés al contingut

img-20180718-wa0001

Endreça diaris i revistes; si convé, passa el drap de la pols i neteja el vidre de l’aparador; dona els productes als clients i, sobretot, rep tothom amb un “bon dia” de cortesia. Ella és l’Esperanza, la persona del centre ocupacional de Mas Albornà que des de principi de juliol fa tasques de suport al quiosc de l’hospital.

Aquesta experiència s’emmarca dins del programa Cercles, del qual l’Esperanza forma part. Fa temps que va expressar la seva voluntat de treballar i amb la posada en marxa del quiosc es va obrir la possibilitat que tres hores a la setmana les dediqués a aquesta feina. D’aquesta manera, l’Esperanza cada dilluns i dimecres de nou a dos quarts d’onze del matí canvia el centre ocupacional pel quiosc de l’hospital, una compaginació que, segons confessa ella mateixa, li encanta.

Amb els dies que fa que l’Esperanza ha estrenat la seva nova feina ja ha tingut temps de comprovar quins són els productes que més demana la clientela. Ella, ho té clar, sens dubte el que té més sortida és “el Pronto”.

A l’agost, l’Esperanza, com la resta de l’ocupacional, farà vacances. Tindrà temps de recarregar piles perquè al setembre tornarà a la feina per continuar ajudant a atendre els clients del quiosc de l’hospital, sempre amb un somriure.