montatge_rosa_mas_alborna

Aquest Sant Jordi ha estat ben inèdit per a tothom. Des de Mas Albornà, però, hem volgut fer que totes les nostres persones el visquessin una mica més aprop i per això els hem fet arribar roses als seus llocs de treball i a la llar residència. A banda de les roses que hem fet arribar també a les institucions locals com a agraïment i suport a la seva tasca, no hem volgut deixar l’oportunitat de fer el mateix amb la nostra gent.
Amb un petit gest com és regalar una rosa hem vilgut fer palès entre les nostres persones el suport que tenen per part de la nostra Fundació. Volem agrair-los la seva actitud i dir-los que som al seu costat, com hem fet des de fa 50 anys.
Volem reconèixer l’esforç de les persones que estan en aquests moments de crisi sanitària a peu del canó. Els nostres serveis essencials (bugaderia per a hospitals, neteja viària de carrets, neteja interna, els embotits de Mallart Artesans Xarcuters  i atenció directa als usuaris de la llar residència) s’ha mantingut operatius durant tots aquests dies d’alarma. Per això des de la fundació hem volgut posar en valor la tasca de de totes aquestes persones des del primer dia i avui ho hem pogut fer amb aquest gest simbòlic, que representa un clam a l’esperança en aquest moments d’incertesa, perquè estem convençuts que tot anirà bé.