La Fundació rep la visita de l’alumnat del primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social de l’Escola Inter Municipal de Sant Sadurní d’Anoia. Una enriquidora trobada per ambdues parts, on hem pogut explicar qui som i què fem des del nostre projecte social. 
 
De la mà de la Cristina Barbacil, directora Comunicació, la Júlia Berezo, responsable del nostre Centre Ocupacional i el Jordi José, director de l’àrea de Serveis a les Indústries, l’alumnat ha visitat les instal·lacions del centre ocupacional ubicat al carrer del Nord de Vilafranca i la nau de serveis a les indústries al Polígon de Sant Pere Molanta d’Olèrdola, l’espai on duem a terme tasques de manipulació i cambra alimentària, entre d’altres. 
 
La jornada va oferir una visió detallada de com la Fundació Mas Albornà treballa activament per crear oportunitats socials i laborals per a les persones amb #disCapacitat al territori i ha mostrat la importància de millorar la qualitat de vida de les nostres persones. 
 
Aquesta experiència no només ha estat un intercanvi d’informació, sinó també una oportunitat per inspirar els estudiants que, en un futur pròxim, dedicaran els seus esforços i coneixements a construir un futur més just i socialment responsable i una manera de potenciar les relacions de la fundació amb els agents educatius del territori. 
 
Des de Mas Albornà volem agrair la participació dels alumnes i esperem que aquesta experiència els hagi motivat a continuar treballant per un futur més inclusiu i solidari.