MiniDeixalleria Vilafranca del Penedès

En el nostre Centre Especial de Treball es continua treballant amb l’objectiu de protegir els llocs de treball de les persones més vulnerables, amb les màximes mesures de protecció determinades per les autoritats sanitàries i seguint les recomanacions dels governs. Això implica realitar variacions i canvis en alguns dels serveis. La situació i realitat de cada treballador/a s’analitza individualment en relació al seu servei i les característiques de la feina per a modular la seva activitat laboral al nou context.
Tot i així,. hi ha hagut casos en els quals s’ha aturat totalment l’activitat:

  • Deixalleries Municipals: arran de la urgència sanitària s’ha suspès el servei a  Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola, Vilobí, Font-rubí, Olesa de Bonesvalls i deixalleria mòbil de Vilafranca del Penedès. Fins a nou avís romandran tancades.
  • Quiosc de l’Hospital Comarcal: com a mesura preventiva, es tanca el servei de quiosc ubicat en aquest centre sanitari fins a nou avís.
  • Oficines centrals: les oficines de la Pl. de la Verema romandran tancades al públic. No obstant, es mantindrà el servei i l’atenció de manera no presencial en l’horari de 9h a 15h a través del mail fundacio@masalborna.org i/o  telèfon 93 892 10 50. Si algú necessita portar documentació, la pot deixar a la bústia de comunicació.
  • Serveis municipals als ajuntaments i empreses: en funció dels criteris de cada consistori i empresa, s’ha aturat la prestació de servei fins a nou avís.

Fins que no hi hagi una normativa específica que indiqui el contrari, el nostre deure és garantir els llocs de feina als nostres operaris. Aquesta situació és canviant i variar en qualsevol moment, depenent de l’actualització que se’n faci per part de les autoritats sanitàries en funció de l’evolució de la situació.