Amb el nom d’Economia social: Trending topic? la Fundació Mas Albornà (en el marc de la capitalitat cultural de Vilafranca del Penedès) organitza una taula rodona per debatre el fenomen dels projectes i iniciatives de base social per saber si es tracta d’una moda o bé d’una nova manera de fer i entendre l’economia.
L’economista Xavier Sala-i-Martin és l’encarregat de fer l’exposició principal.
Aquest és el vídeo de l’exposició que el  professor Xavier Sala-i-Martín va fer sobre la seva visió del què és l’economia social i quin rol juga a l’economia actualment. Segons Sala i Martín, la innovació social aporta noves solucions que responen a necessitats socials, milloren les capacitats de tots i crea noves relacions. Durant la seva exposició va explicar com encara s’ha d’innovar, experimentar, compartir, i aprendre i va subratllar la importància de generar projectes que siguin rendibles i, sobretot, que el seu impacte sigui mesurable.

Amb el nom Economia social: Trending topic? la Fundació Mas Albornà va organitzar una taula rodona el passat divendres dia 20 de novembre a la Societat La Principal de Vilafranca del Penedès per debatre el fenomen dels projectes i iniciatives de base social que actualment estan aflorant a l’economia, amb la finalitat de concloure si es tracta d’una conjuntura econòmica o bé una tendència amb llarg recorregut així com si aquests són exitosos. – See more at: http://www.masalborna.org/blog/#sthash.5m2vgdPX.dpuf