Vés al contingut

Aquest cap de setmana ens hem sumat a la 42a edició, de la Mitja Marató de l’Espirall-Vilafranca. Una activitat solidària, que aquest any destina els beneficis de “La Mitja Petita” (caminada solidària entre Vilafranca i Les Cabanyes) a La Fundació Mas Albornà i Entrem, Grup Cooperatiu d’Inserció Laboral.

Des de Mas Albornà hi hem participat, en diferents aspectes de l’organització. D’una banda, donarem suport logístic oferint l’espai del “Mas”, la llar-residència de les Cabanyes, com a punt de control i avituallament de la cursa. Tant mateix, també hem col·laborat en l’ensoframent dels dorsals dels corredors i participarem caminant o corrent en qualsevol de les diferents categories, gràcies a la solidaritat de membres de la fundació, que aportaran el seu granet de sorra.

La recaptació de la “Mitja Petita” per ambdues entitats és destinarà al projecte conjunt de formació i capacitació de persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió, en l’obtenció de llocs de treball en el conjunt del territori.