Vés al contingut

berenar-nau-1-037
Des del primer moment que hem estat en contacte amb Mas Albornà hem percebut el caliu i la gratitud dels professionals i els usuaris.
Després d’estar molts dies treballant amb esforç i il·lusió, finalment va arribar el moment de posar en pràctica les activitats que havíem preparat. El passat divendres 10 de Maig, vam visitar el centre Mas Albornà, com a alumnes d’integració social de l’INS Alexandre Galí de Sant Pere de Ribes. Allà, de seguida vam percebre l’ambient familiar tant per part dels nois com els educadors què ens van acollir. Ens vam donar compte de seguida que agraïen la nostra visita, cosa que ens va motivar i enriquir tant a nivell personal com professional.
Al centre vam poder desenvolupar diverses activitats que havíem preparat i adequat prèviament per les diferents tipologies d’usuaris. Els alumnes de TIS vam dur a terme dos tipus de tallers: un berenar i l’elaboració d’un marc de fotos.
La visita ens va oferir la oportunitat de conèixer persones amb diferents capacitats i alhora desterrar els tòpics i prejudicis que comporten moltes vegades aquest col·lectiu.
En definitiva, per tots nosaltres, va resultar una experiència inoblidable, encantats tornaríem a repetir.