Visita de Canal Terrassa TV

Durant dos dies hem gaudit de la visita de Canal Terrassa TV, una productora que es troba enregistrant actualment una sèrie de 13 programes sobre la salut mental en un projecte per a la Diputació de Barcelona.
Canal Terrassa, doncs, va contactar amb la nostra entitat per a venir a enregistrar-nos en el nostre dia a dia, concretament, en l’aspecte de la inserció laboral. Així, Mas Albornà apareixerà en aquests programes de televisió, els quals s’anomenaran “Ments” en els capítols que es tracti sobre la inserció laboral.
Durant el rodatge es van enregistrar imatges d’alguns dels nostre treballadors i responsables, es van fer entrevistes i es van buscar testimonis d’empreses i ens locals representatius que treballin amb Mas Albornà de manera habitual i que puguessin explicar el seu punt de vista. En aquest cas, es va entrevistar el director de comunicació i relacions públiques de Bodegas Torres, Albert Puig, i l’alcalde i el regidor de via pública de Santa Margarida i els Monjos.
Va ser una experiència molt positiva i esperem tots amb impaciència veure els resultats de les hores de rodatge bena viat a través de la xarxa de televisions locals.
Podeu veure més fotografies al nostre canal de Flickr