mallart_noti_blog

El passat 10 de Juny Marc Castells, el President de la Diputació de Barcelona i Josep Parera, alcalde de la Llacuna varen visitar les instal·lacions del futur obrador de Mallart Artesans Xarcuters així com l’antiga seu de Mallart, on hi ha el projecte de creació d’un nou espai per a la divulgació de la relació entre els embotits i el poble de la Llacuna.
Amb la finalitat de donar a conèixer la importància dels embotits de la Llacuna i en particular dels embotits Mallart Artesans Xarcuters, neix aquesta idea, la qual es promou de la mà de la Fundació Mas Albornà amb el suport de la Diputació de Barcelona.
L’impuls d’aquest futur espai suposaria un reconeixement a la trajectòria de Mallart com a empresa centenària amb 5 generacions d’artesans xarcuters i al mateix temps també, una distinció a la identitat d’un poble, que gràcies als embotits a guanyat un prestigi arreu del territori català.
Per a la fundació suposaria un pas més per a poder continuar donant reconeixement al nostre producte. Una marca amb segell de qualitat i tradició, que elabora un producte propí amb unes característiques de confecció especials i estretament vinculades amb la idiosincràsia del geogràfica del territori.