Vés al contingut

Una delegació de Mas Albornà visita a l’Associació Alba, a Tàrrega, per compartir coneixements i experiències de benestar social i laboral de les persones amb discapacitat, trastorn mental i en risc d’exclusió. Una jornada molt enriquidora per ambdues parts
 
El nostre director, Joan Clotet, acompanyat de Cristina Barbacil, directora de Comunicació i Projectes de la Fundació, Judit Garrós, responsable de Prospecció, i la directora del nostre servei de Llar-Residència, Lara Rodriguez, van gaudir de l’oportunitat d’observar i aprendre com es treballa des de l’Associació Alba. Una visita guiada per la directora de l’Associació Alba, Maite Trapat, la gestora de l’Àrea Assistencial, Antonia Rodríguez, i la responsable del departament de Comunicació, Anna Homs.  

El recorregut va començar per l’obrador de galetes El Rosal, on vam conèixer els processos de producció i la implicació de les persones en la creació d’aquest producte propi de l’entitat. Seguidament, vam visitar el servei de bugaderia del seu centre especial de treball, un espai que ens va permetre aprendre noves maneres de gestionar el nostre servei de bugaderia. 
 
Finalment, vam poder veure la llar-residència en construcció, que representarà un nou model d’atenció per a les persones de l’entitat, orientat a motivar les capacitats d’autonomia de les persones.

Descobrim noves metodologies de treball i fem una reunió tècnica que ens permet compartir projectes de futur.
 
Aquesta visita ens ha permès conèixer noves metodologies i maneres de treballar que podrem aplicar al nostre dia a dia, millorant així la qualitat dels nostres serveis.