Visita a la deixalleria de St Llorenç d’Hortons

Ahir l’escola Pau Casals, de Sant Llorenç d’Hortons, va visitar la deixalleria del municipi.
Durant tot el matí, tres grups d’estudiants van protagonitzar una visita monitoritzada a les instal·lacions de la recentment inaugurada deixalleria.
Els més matiners van ser els alumenes de cicle superior. Posteriorment, va ser el torn dels més menuts, els quals van descobrir La deixalleria a les 10,30h, i, finalment, el darrer torn de visita va ser per als estudiants de cicle mitjà.
Des de l’escola hi ha hagut molt bona acollida i predisposició a la participació en aquesta jornada ambiental i de sensibilització. En aquesta visita, educadors ambientals de Mas Albornà van mostrar als escolars els funcionament d’una deixalleria, el cicle de les deixalles, es van donar consells per a reduir els residus i els alumnes van poder participar de les instal·lacions a través de l’aportació d’una deixalla la qual van haver de dipositar al seu lloc corresponent. Els nens van arribar a peu i aprofitaven la proximitat d’un parc per a esmozar.
Tot plegat, una autèntica jornada on la sensibilització hi va ser la protagonista, tant a nivell ambiental com social, ja que els nens i les nenes de l’escola van descobrir un recurs com la deixalleria així com les vàlues de persones amb capacitats diferents.