Forética

El passat 15 de novembre Mas Albornà en col•laboració amb Bodegas Torres va participar a la quarta edició  del CSR MarketPlace de Forética al pavelló de Convenciones de la Casa de Campo a Madrid per presentar la iniciativa VIU LA VINYA dins de la categoria “Impacte a la comunitat”.
En aquesta vàrem presentar la singularitat de Viu la Vinya, com a tallers de descoberta de la vinya i el seu entorn amb factor humà. Aquest és el punt clau que fan d’aquestes exitoses activitats impulsades entre Mas Albornà i Bodegas, Torres una proposta pionera i innovadora.
Aquesta fira té com a objectiu reunir les iniciatives més exitoses en matèria de RSC (Responsabilitat Social Corporativa) que s’estan duent a terme a nivell estatal.
Forética, doncs, va reunir 50 solucions en gestió empresarial responsable per part de 45 empreses i entitats. Les iniciatives es varen dividit en cinc categories: Responsables amb el clima, Impacte en la Comunitat, RSC i mercat , Lloc de treball  i Transparència i bon govern.
L’acte va comptar amb una àmplia varietat d’empreses: grans, pimes, nacionals, multinacionals, entitats públiques i ONG; totes procedents de les 17 comunitats autònomes, principalment Andalusia, Castella i Lleó, Catalunya, Extremadura, Madrid, Múrcia, Navarra i País Basc.
Més informació sobre la participació de Viu la Vinya