La cambra de manipulació alimentària en fred de l’àrea de serveis industrials comença a funcionar gràcies a la confiança que ens han fet Simón Coll i Bombons Cudié .

Aquestes dues reconegudes empreses penedesenques de l’àmbit de l’alimentació han estat les primeres en estrenar les noves instal·lacions que hem fet a la nostra nau del polígon de Sant Pere Molanta. Es tracta d’un modern equipament de més de 300m2 que ens permet la manipulació alimentària en fred i obrir així, nous mercats i nous reptes per a crear oportunitats d’inserció laboral per a les persones amb més vulnerabilitat.

Bombons Cudié ja era client de Mas Albornà, però gràcies a aquesta nova activitat, hem pogut ampliar la nostra oferta de serveis que els hi oferim. 

La manipulació del packaging alimentari en fred ha estat la clau d’aquesta millora i ens ha permès treballar amb Simón Coll, un altre dels referents del sector alimentari a Catalunya.

Ambdós clients suposen un impuls imprescindible per a millorar el  prestigi i el desenvolupament de l’activitat del nostre projecte social en el conjunt del territori. Des de Mas Albornà volem agrair la confiança rebuda per part de les dues empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *