Vés al contingut

La cambra de manipulació alimentària en fred de l’àrea de serveis industrials comença a funcionar gràcies a la confiança que ens han fet Simón Coll i Bombons Cudié .

Aquestes dues reconegudes empreses penedesenques de l’àmbit de l’alimentació han estat les primeres en estrenar les noves instal·lacions que hem fet a la nostra nau del polígon de Sant Pere Molanta. Es tracta d’un modern equipament de més de 300m2 que ens permet la manipulació alimentària en fred i obrir així, nous mercats i nous reptes per a crear oportunitats d’inserció laboral per a les persones amb més vulnerabilitat.

Bombons Cudié ja era client de Mas Albornà, però gràcies a aquesta nova activitat, hem pogut ampliar la nostra oferta de serveis que els hi oferim. 

La manipulació del packaging alimentari en fred ha estat la clau d’aquesta millora i ens ha permès treballar amb Simón Coll, un altre dels referents del sector alimentari a Catalunya.

Ambdós clients suposen un impuls imprescindible per a millorar el  prestigi i el desenvolupament de l’activitat del nostre projecte social en el conjunt del territori. Des de Mas Albornà volem agrair la confiança rebuda per part de les dues empreses i també el suport rebut per part de Fundació ONCE.