sala-senectus-22-2-18

Les obres de modificació i rehabilitació d’algunes zones del mas de les Cabanyes han superat ja el primer tram. La transformació de l’antic despatx de direcció del mas en la sala que acollirà els usuaris del grup d’envelliment, ja és un fet. La remodelació s’ha dut a terme, entre d’altres, gràcies al suport de l’Obra social “la Caixa”per al projecte Senctus.
Aquestes dependències han millorat les seves condicions gràcies a la instal·lació de parquet, aire acondicionat, altaveus, projector i una nova il·luminació. Així mateix, s’ha adaptat un lavabo i una dutxa a la mateixa sala.
Les obres també han canviat la fesomia d’alguna de les zones de la casa, on s’hi ha instal·lat un lavabo adaptat a la planta baixa i s’ha canviat de lloc la cuina, de manera que l’espai lliure que ha deixat s’habilitarà com a sala.
Però les obres no s’acaben aquí perquè, encara a l’interior de la casa, pròximament hi ha la previsió d’instal·lar-hi un ascensor.
Pel que fa a l’exterior, les obres continuaran amb la construcció d’una passarel·la que unirà el mas amb l’edifici annex.
A Mas Albornà treballem pel benestar les nostres usuaris i la rehabilitació i millora de les nostres instal·lacions ens permet oferir un millor servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *