totanirabe-1024x765

La Fundació Mas Albornà ha posat en marxa una campanya solidària per a recaptar fons per a plantar cara a la COVID-19 a la plataforma MI GRANITO DE ARENA.
Demanem suport per a finançar l’impacte de la COVID a la nostra fundació: des de mascaretes fins a més personal d’atenció directa. Des d’ara fins al 30 de desembre es podrà col·laborar amb la campanya de captació de fons “Tot anirà bé“.
Si vols col·laborar amb nosaltres, ara ho pots fer! https://www.migranodearena.org/ca/repte/tot-anir-b-
L’acció s’emmarca dintre de la setmana solidària que promou Banco Mediolanum per ajudar a les organitzacions del Tercer Sector que té apadrinades, com ara la Fundació Mas Albornà.
La teva ajuda ens permetrà reduir l’impacte de la COVID a la nostra fundació, especialment pel que fa a les mesures en matèria de prevenció que des de la Fundació hem implementat (mascaretes, especialment, però també gel hidroalcohòlic o mampares de protecció) així com habilitació de nous espais per a garantir les distàncies mínimes de seguretat, compliment de protocols, més professionals d’atenció directa o necessitat de nous suports psicològics per part d’algunes persones a causa de la situació i el seu estat d’angoixa, especialment a la nostra llar-residència i al centre de dia.