Vés al contingut

img_20191106_170854
Ahir a la tarda vam celebrar un acte en commemoració dels 50 anys de Mas Albornà, una orgaintzació que va néixer a Les Cabanyes. Un vincle per celebrar, que ens uneix fortament al poble de Les Cabanyes i la seva gent.
L’acte va comptar amb la presència del nostre president, Martí Solé acompanyat d’Agustí Vallverdú ,alcalde de Les Cabanyes i una representació de les persones de casa nostra, que viuen i conviuenen el dia a dia del poble.
img_20191106_174455Martí Solé i Agustí Vallverdú van aprofitar l’oportunitat per posar en valor l’excel·lent relació de comunitat que ens uneix i el record de tantes experiències viscudes, una part a la que van poder donar veu algunes de les persones de Mas Albornà que viuen a Les Cabanyes. Anar a la perruqueria, a missa els diumenges o a comprar el pa forma part de la quotidianeïtat i això és el que van voler manifestar les nostres persones.
Com a record d’aquest agraïment al poble, es va col·locar una rajola al mas amb la voluntat de fer visible aquesta bona entesa entre el municpi i la nostra Fundació.
Per acabar l’acte vam aprofitar el bon ambient i la companyia per celebrar un vermut festiu tot compartint experiències i moments de record dels temps viscuts.