Vés al contingut

equip-directiu-mas-alborna

Des de la Fundació Mas Albornà comuniquem el canvi en la direcció de l’organització. Així,  Joan Clotet passa a ser el nou director de la fundació Mas Albornà, en substitució de Xavier Cartanyà, qui ha liderat el projecte social els darrers 16 anys. El Joan Clotet assumeix oficialment les funcions després de la formalització del seu nomenament a la reunió plenària del patronat que va tenir lloc ahir dia 22 de juny.

director_mas_alborna

S’inicia, doncs, una nova etapa dintre de la fundació penedesenca plena de nous projectes i reptes al davant per a encarar la situació actual però amb el compromís ferm de continuar duent a terme la missió de l’entitat amb el màxim de rigor, transparència i compromís tant amb les persones com amb el teixit comarcal.
Mas Albornà és una fundació sense ànim de lucre dedicada des de fa més de 50 anys a crear oportunitats d’integració social i laboral a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió a la comarca de l’Alt Penedès. Un projecte social per a millorar la vida de les persones que no només continua intacte sinó que manté tota la força per a continuar creixent i avançant.