Vés al contingut

Signatura del conveni amb Caja Madrid

Obra Social Caja Madrid i la Fundació Privada Mas Albornà han signat avui un conveni de col·laboració pel qual Obra Social Caja Madrid concedirà una subvenció econòmica de 43.000 euros repartits en dos projectes, un que duu com a nom Com a casa i el segon projecte que es diu Escombrem com a bojos.
L’acte de la signatura l’han protagonitzat el president de la Fundació, Martí Solé, i el director de l’Oficina de Vilafranca, Sergio Espinosa.
El primer projecte, Com a casa, té com a objectiu principal el d’equipar noves dependències del servei de llar-residència de l’entitat. Així, el projecte contempla l’adquisició de mobles i parament de la llar per a garantir la màxima qualitat del servei al les persones usuàries.
Pel que fa al segon projecte, Escombrem com a bojos, consisteix en la compra d’una nova màquina per a la neteja viària de carrers i places que donarà peu a la creació d’una nova brigada de feina. Aquests nous llocs de treball estaran destinats a persones amb malaltia mental, un col•lectiu amb una especial dificultat per a la inserció laboral.
La donació a la Fundació Privada Mas Albornà, està emmarcada en el programa d’Ajudes d’Obra Social Caja Madrid. Mitjançant aquests convenis s’han impulsat un total de 171 projectes assistencials adreçats a millorar la qualitat de vida de les persones a qui van dirigits a través d’activitats diverses o amb la millora de serveis, instal·lacions i/o material dels projectes seleccionats.