Avui hem obert les portes del Centre Ocupacional del carrer del Nord a l’alcalde de Vilafranca, Franscisco Romero, i al regidor d’Ocupació, Jordi Junyent.

Hem aprofitat la visita per a mostrar la nova sala multifuncional d’aquest equipament, promoguda amb el suport de Fundación ONCE. Un espai que funciona com a menjador i, properament, com a punt de trobada obert a tota la comunitat.

El Centre Ocupacional del carrer del Nord té una capacitat per a 24 usuaris i usuàries i ens permet potenciar les capacitats de les persones amb disCapacitat i trastorn mental del nostre projecte social.

El Franscisco Romero és membre del patronat de Mas Albornà i des de la fundació volem agrair molt sincerament aquesta visita i l’oportunitat de poder compartir el que fem per al nostre territori. Una activitat, que ens vincula activament amb el consistori a través de moltes accions compartides amb diverses entitats de la comunitat.

D’altra banda, cal destacar que el servei de neteja viària de Mas Albornà treballa des del 2010 per a mantenir nets els carrers de Vilafranca del Penedès, una tasca que realitzem gràcies al rigor i la professionalitat d’una cinquantena de treballadors i treballadores de la fundació, un repte diari que ens uneix més a aquesta comunitat de l’Alt Penedès.