Aquests dies l’equip de monitors i monitores d’atenció directa del servei de Llar-Residència de Mas Albornà ha fet un curs per a millorar la comunicació interna del departament. Una formació molt útil a l’hora de garantir l’eficiència en la gestió diària.

Així, doncs, identificar errors en la nostra comunicació i ser empàtic amb els companys i les companyes són l’eix vertebrador d’aquest curs impartit per Societat Empresa, a través de la FEGP, entitat amb la qual ja hem realitzat diverses formacions des d’aquesta i altres àrees de l’empresa.

La formació s’ha fet en 2 sessions de 4h cadascuna i ha comptat amb la participació del psicòleg, la treballadora social i la directora de la llar. Un espai excel·lent per a fomentar el bon treball en equip i la importància de la priorització de tasques.

Des de Mas Albornà creiem que és fonamental poder capacitar els nostres professionals, en tots els aspectes relacionats amb tenir cura de les nostres persones. Unes bones pràctiques, que ens permetin continuar millorant en el desenvolupament de la nostra feina.