Aquest any hem tornat a celebrar la tradicional diada de Sant Jordi amb dues parades a Vilafranca del Penedès.

La tradicional rosa de Sant Jordi, el llibre de Mas Albornà Mira’m. Contes de vides especials, les roses de tela i els imants fets a mà pels membres del nostre centre ocupacional, van fer lluir la qualitat i el bon gust dels nostres artesans particulars.

Així doncs, el divendres 21 d’abril l’ocupacional va organitzar la tradicional parada de Sant Jordi a la plaça de la verema, 1 de Vilafranca. Una ocasió especial i prèvia a la diada per a poder mostrar un part del nostre projecte social.

D’altra banda,coincidint ja amb la diada de Sant jordi, el diumenge 23 d’abril es va posar la tradicional parada a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca, la qual va comptar amb la participació voluntària de dues monitores del nostre centre ocupacional i la presència de moltes persones de la fundació que no es van voler perdre aquest dia tan especial.

Tots els productes d’aquesta botiga han estat elaborats per l’equip del nostre centre ocupacional en cadascun dels nostres tallers de manualitats de teràpia ocupacional. Un objectiu que ens permet continuar millorant les capacitats de les persones que formen el projecte social de Mas Albornà.