Mas Albornà celebra un acte per a presentar els nous vídeos corporatius de l’entitat. Una festa que hem volgut compartir amb totes les persones: des de les usuàries, treballadores i voluntàries de l’entitat, passant per les famílies i el teixit social, cultural, empresarial de la comarca.

L’acte ha tingut lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès i ha constat de dues sessions (matí i tarda) per a donar cabuda al màxim nombre de persones.

Amb el nou vídeo corporatiu, la fundació pretén explicar l’essència del projecte social i que són les persones, el compromís i el treball en equip amb el territori el que fa moure Mas Albornà des de fa més de 50 anys.

També es va presentar el nou vídeo corporatiu de Mallart Artesans Xarcuter, la marca d’embotits socials de Mas Albornà. Un projecte que neix a la Llacuna i suposa un impuls econòmic i de transformació social per a la fundació.

Finalment, es va projectar un making of per a fer visible tot el que no es va veure durant els més de sis mesos d’enregistrament dels dos vídeos.

Amb més de sis mesos de treball al darrere en col·laboració amb la productora Punt TV, els dos vídeos reflecteixen i expliquen qui som.

A banda, tant el president de la Fundació (Martí Solé) com el director general, Joan Clotet, van aprofitar l’ocasió per a explicar i compartir amb els i les assistents les fites i reptes de la Fundació Mas Albornà. Ambdós actes van finalitzar amb una degustació de productes Mallart Artesans Xarcuters,