Vés al contingut

Un any mé,s les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès tornen a ser el millor aparador local per a la marca d’embotits de Mas Albornà, MALLART XARCUTERS ARTESANS.

Els nostres embotits artesanals de La Llacuna tornen a ser presents a les fires amb un estand i una selecció dels millors productes que responen als criteris de qualitat, tradició, proximitat i artesania.

L’estand, situat a l’àrea gastronòmica, compta amb tastos i venda directa.

L’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, i el Tinent d’Alcalde de l’àrea de Desenvolupament econòmic i projecció exterior, i regidor  de Seguretat ciutadana, Joan Manel Monfort, han visitat l’espai i conèixer el projecte d’economia social de més aprop.

El projecte d’embotits socials de la Fundació Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, ha estat mereixedor del suport del programa de Projectes singulars de promoció de l’economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d’intercooperació – Eix E concedits pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de fomentar el consum responsable.